Made In Japan

Global Union Kft.

KYOCERA Solar hivatalos európai, illetve hazai disztribútora.

MIÉRT A KYOCERA SOLAR?

w

Garancia Magyarországon

Garancia – elérhető és Magyarországon érvényesíthető gyári garancia.

Megbízhatóság és kimagasló minőség.

A piacon elérhető bizonyítottan legalacsonyabb teljesítményvesztésű rendszerek. Alacsony karbantartási költségek.

Nagy múltú tapasztalat

1975 óta napelem gyártás

Kyocera Solar

Global Union Kft.

Az 1992-ben alapított Global Union Kft. 2019. április 17-e óta aktív az energetikai szektorban, s azóta a KYOCERA Solar hivatalos európai, illetve hazai disztribútora.

Cégünk évtizedek óta elkötelezett a KYOCERA márka mellett (további termékportfólió: KYOCERA Document Solutions), így egyértelmű volt, hogy a napenergia piacán a KYOCERA Solar-t választuk. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Életre szóló szolgáltatás

és kölcsönös bizalom

„ A 2019. tavaszán történt termékportfólió diverzifikálás minden szempontból pozitívan hatott a cég működésére.

Egy cég működését nem csak a számok határozzák meg, hanem az őt körülvevő környezet, illetve a benne dolgozó alkalmazottak és a csapatmunka. A Global Union egy igazi team-et tudhat magáénak, ahol a célok megegyeznek, így azokat könnyebb is elérni.

A márka egyedisége mögött a japán származás áll, ami egyben garancia is a minőségre. A Kyocera életre szóló szolgáltatást és kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatokat ígér. A mai üzleti életben ezek számítanak valós értékeknek.

A Kyocera Solar egyfajta színfoltja a vállalat portfóliójának, s a disztribúciós jog megszerzésével egyben az ügyvezető-igazgatónk vágya is teljesült. “

28

Éve az üzletben

2019

óta aktív az energetikai szektorban

Értéktartó és maradandó

„1992-ben megalapítottam a Global Union Kft-t, ami azóta rengeteg innováción ment keresztül. A folyamatosan változó piaci igények és a globalizáció által generált lehetőségek, illetve kihívások megkövetelik azt, hogy egy cég képes legyen megújulni. Mi képesek vagyunk.

Cégünk fő termékportfólióját a japán KYOCERA irodatechnikai berendezések és a szoftveres megoldások alkotják, ám 2019. tavaszán belevágtunk valami újba, s hivatalosan is megkezdtük a KYOCERA Solar és Konyhai kerámia eszközök disztribúcióját is. Ezzel a vállalat előtt új kapuk nyíltak meg,

A márka japán eredete rendkívül közel áll hozzám, én magam is többször jártam az országban, tisztelem a kultúrájukat, a természeti kincseiket és a minőségi termékeiket. A márka filozófiájának alapköveit az alapító, Dr. Kazuo Inamori, tette le – „Respect the Divine and Love People”. A Global Union Kft. csapatával is ezt a hitvallást követjük a mindennapokban.

Én személy szerint egy rendkívüli természetbarát ember vagyok, mérnök diplomával rendelkezem, ami összepasszol a KYOCERA „profiljával”, ugyanis a cégcsoport elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. Célunk, hogy értéktartót és maradandót alkossunk, amivel segítünk másokon – a társadalmunkon, a környezetünkön, a Földünkön. Erre a Solar egy tökéletes eszköz/lehetőség.

Juhász László – Ügyvezető

ISO Minősítéseink

Kalkuláció